Politica de confidentialitate

Updated at: 2023-06-01.

Introducere

Această politică de confidențialitate explică modul în care kontor.ro colectează, utilizează și protejează informațiile personale pe site-ul nostru. Prin utilizarea acestui site, îți exprimi acordul cu privire la colectarea și utilizarea informațiilor tale personale conform acestei politici.

Colectarea informațiilor personale

La vizitarea și utilizarea site-ului nostru, este posibil să ne furnizezi anumite informații personale, cum ar fi numele, adresa de e-mail sau numărul de telefon. Aceste informații pot fi colectate în următoarele situații:
1. Înregistrare: Atunci când te înregistrezi pentru un cont pe site-ul nostru, ți se poate solicita să furnizezi informații personale, cum ar fi numele și adresa de e-mail.
2. Comunicare: Atunci când ne contactezi prin e-mail sau prin intermediul formularului de contact de pe site, putem colecta informațiile tale personale pentru a răspunde solicitării tale.
3. Tehnologii de urmărire: Utilizăm tehnologii de urmărire, cum ar fi cookie-urile, pentru a colecta informații despre modul în care utilizezi site-ul nostru. Aceste informații pot include tipul de browser, paginile vizitate și alte date de trafic.

Utilizarea informațiilor personale

Utilizăm informațiile personale colectate în următoarele scopuri:
1. Furnizarea și personalizarea serviciilor: Utilizăm informațiile tale personale pentru a-ți oferi acces și utilizarea serviciilor noastre, precum și pentru a personaliza experiența ta pe site-ul nostru.
2. Comunicare: Utilizăm informațiile tale personale pentru a comunica cu tine, în special pentru a răspunde la întrebările și solicitările tale.
3. Analiză și îmbunătățire: Utilizăm informațiile colectate pentru a analiza și îmbunătăți site-ul nostru, serviciile și conținutul nostru.

Divulgarea informațiilor personale

Nu vom vinde, închiria sau transfera informațiile personale către terțe părți fără consimțământul tău, cu excepția cazurilor în care suntem obligați să facem acest lucru conform legii sau pentru a proteja drepturile noastre legale.

Securitatea informațiilor personale

Luăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării lor. Cu toate acestea, reține că niciun sistem de securitate nu este complet impenetrabil, iar transmisia informațiilor prin internet nu poate fi garantată ca fiind 100% sigură.

Link-uri către site-uri terțe

Site-ul nostru poate conține link-uri către site-uri terțe. Aceste site-uri au propriile politici de confidențialitate, iar noi nu ne asumăm responsabilitatea sau obligația pentru practicile lor de confidențialitate.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Această politică de confidențialitate poate fi actualizată periodic pentru a reflecta schimbările în practicile noastre de confidențialitate. Vom publica orice modificări pe această pagină și te încurajăm să revii în mod regulat pentru a fi la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă ai întrebări sau preocupări referitoare la politica noastră de confidențialitate, te rugăm să ne contactezi prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.