Politica de confidentialitate

Updated at: 2021-10-19.

Aceasta politica de confidentialitate se refera la modul de colectare si utilizare a datele personale furnizate pe www.kontor.ro

Inscrierea kontor.ro

In ceea ce priveste datele personale furnizate in formularul de inscriere online [http://www.kontor.ro/register/] - ex. nume, adresa e-mail, etc. - acestea vor fi folosite strict pentru a putea monitoriza, respectiv oferi asistenta in procesul de inscriere.

Daca esti deja clientul kontor.ro, informatiile din formularul de inscriere servesc la a oferi sprijin neintrerupt si pentru a comunica cu regularitate.
kontor.ro nu va dezvalui datele clientilor catre terti, cu exceptia furnizorilor de servicii, decat cu permisiunea explicita a respectivilor clienti.

Pentru a beneficia de serviciile kontor.ro, este necesara completarea formularului de inscriere si crearea unui nume de utilizator si a unei parole. Pentru inscriere, sunt necesare datele de contact (ex. nume, e-mail, parola, detaliile site-ului de inscris). kontor.ro foloseste aceste informatii pentru a contacta clientii in legatura cu serviciile pentru care si-au exprimat interesul. Dupa completarea formularului de inregistrare, kontor.ro trimite un e-mail de confirmare necesar pentru validarea contului. Acest e-mail se trimite o singura data, daca respectivul client nu solicita retrimiterea lui.

kontor.ro se angajeaza sa informeze clientii de furnizarea datelor personale catre un tert care nu este furnizor de servicii partener, iar clientii pot accepta sau refuza furnizarea informatiilor respective.
kontor.ro colecteaza date personale de identificare de la utilizatori prin formularul de inscriere si pe pagina utilizatorului, dupa ce utilizatorul s-a autentificat.

Dumneavoastra ramaneti singurii proprietari ai informatiilor colectate prin serviciul kontor.ro care se refera la website-ul administrat de dumneavoastra, si puteti utiliza aceste informatii asa cum doriti, fara sa aveti nevoie de acordul kontor.ro. De asemenea, noi putem utiliza toate informatiile colectate prin serviciul kontor.ro care se refera la website-ul administrat de dumneavoastra, in studii de cercetare (e.g., analize, sinteze, rapoarte etc), in activitati privind prevenirea si detectarea fraudelor, precum si pentru alte scopuri comerciale.
kontor.ro nu utilizeaza informatii private colectate prin serviciul nostru care se refera la website-ul administrat de dumneavoastra, decat pentru detectarea si prevenirea fraudelor, imbunatatirea si dezvoltarea serviciilor kontor.ro, precum si pentru alte scopuri similare.

kontor.ro poate utiliza toate informatiile care se refera la site-ul respectiv in studii de cercetare (e.g., analize, sinteze, rapoarte etc), in activitati privind prevenirea si detectarea fraudelor, precum si pentru alte scopuri comerciale.
kontor.ro utilizeaza informatiile din formularul de inscriere online pentru a analiza caracteristicile clientilor, in vederea imbunatatirii serviciilor oferite. kontor.ro pune la dispozitia tertilor si publicului statistici agregate despre clienti, atat online, cat si prin intermediul rapoartelor - sub nicio forma acestea nu vor identifica individual utilizatorii kontor.ro.

kontor.ro nu va dezvalui date personale de identificare niciunui tert decat cu permisiunea explicita a utilizatorilor sau cand exista o obligatie legala in acest sens.

Nota de informare privind protectia datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, cu modificarile si completarile ulterioare, cat si potrivit Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, kontor.ro va administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale furnizate de catre utilizatori. Acestea vor fi prelucrate si utilizate pentru punerea la dispozitie in conditii optime a serviciilor kontor.ro.
Conform Legii nr. 677/2001, utilizatorii beneficiaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supusi unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei. Totodata, utilizatorii au dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale si sa solicite stergerea acestora din arhiva.

Contact

La furnizarea datelor personale (ex. e-mail) cu link-ul "Contact" din kontor.ro, acestea vor fi utilizate strict pentru a raspunde intrebarilor / solicitarilor utilizatorilor. kontor.ro nu va dezvalui datele personale colectate niciunui tert fara permisiunea explicita